TM:s Allservice AB

Din trygghet - Service

Service -För att du som kund ska känna dig trygg så följer En Renare Vardag branschens högsta krav när det gäller säkerhet och ansvarsfrågor.

Säkerhetspolicy & Nyckel hantering
Det kan kännas lite ovant att lämna över dina nycklar till ett företag. Mottagande av nycklar och larmkoder innebär ett stort ansvar. Ditt förtroende är avgörande för oss, därför hanterar vi dina nycklar med högsta försiktighet.

Med vår långa erfarenhet av lokalvård av både kontor, skolor och bostäder har vi tagit fram säkra rutiner för nyckelhantering. När de inte behövs för att vår personal ska kunna utföra sitt arbete, förvaras nycklar och eventuella larmkoder i kassaskåp.

F-Skatt & momsregistering

F-skatt betyder att firma betalar sina skatter själv och du kommer inte att räknas som arbetsgivare för din städerska.

Nöjd kund garanti

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på utfört arbete. Det gäller alla våra tjänster och innebär att om du inte blir nöjd åtgärdar vi problemet på en gång.

Ansvarförsäkring & Personalförsäkring

Heltäckande försäkringar är viktigt för att du ska känna dig trygg när vår personal utför sitt arbete i ditt hushåll. Det är bra att veta att våra städpartner och deras anställda är väl försäkrade, om en olycka skulle ske.

Personal

Det är alltid samma städare/städerska som tar hand om ditt hem. Om din ordinarie städare är sjuk eller ledig informerar vi om detta och skickar en vikarie.

Miljöpolicy

Vi strävar efter att vara miljövänliga genom att använda miljövänliga/miljömärkta städprodukter och minimera förbrukningen av kemikalier. Detta gäller för företagskunder.

Tveka inte att kontakta oss!​

Våra tjänster

Bygg

Städ

Måleri

Trädgård

Flytt

Allservice

Fastighet